Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Update: Concursul s-a încheiat. Câştigătorii (Frînarul, Edy şi Angel) au fost contactaţi via email. Dacă sunteţi Angel, Edy sau Frînarul şi nu aţi primit mail, scrieţi-ne la contact [at] timesnewroman [punct] ro, bineînţeles de pe adresa cu care v-aţi semnat comentariul.

Prietenii noştri de la Vunk, cea mai premiată formaţie de rock în 2011 şi 2012, cântă pe 14 noiembrie (la ora 8 seara) în Bucureşti, la Polivalentă. „Prăjitura cu jeleu” şi tot tacâmul. Cu ocazia asta punem şi noi la bătaie 3 bilete duble, tocmai bune de făcut o surpriză prietenei, numai că va trebui să ne convingeţi să vi le dăm.

Tot ce trebuie să faceţi este să propuneţi o ştire (atenţie, în stilul TNR, nu sport.ro) despre trupa Vunk, lăsând un comentariu mai jos. Numa’ ideea, de restul ne ocupăm noi…

Cele mai bune 3 idei vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă iar cea mai bună sugestie va fi transformată cu măiestrie într-un articol pe prima pagină a TNR*.

* Renumele internaţional şi fanele înfocate sunt incluse în limita stocului disponibil.

Comentarii 29 comentarii

  • Un cetatean vasluian (al carui nume nu va fi pomenit) a fost surprins sa afle de la politistii chemati de vecini ca melodia „Scapa-ma de ea!” a celor de la Vunk nu se refera la sotia sa. Prea tarziu pentru ea, din pacate!

  • Concertul gratuit sustinut de trupa Vunk in Parcul Copiilor a fost intrerupt de catre parinti nu tocmai culti, care considerau ca melodia „Prajitura cu jeleu” indeamna la pedofilie.

    • aaaa,pai stai ca nici eu nu ma consider fan al aceseti trupe,la fel si mie,mi-a atras atentia melodia.e draguta,nu am ce sa zic nu am o trupa preferata sau un cantaret.nu daca aud o melodie o ascult si atat.nu am nici-un gen muzical preferat am citit mai de mult despre aceasta trupa si mi-a mai ramas in cap cate ceva

  • Trupa Vunk a fost decorata de Victor Ponta pentru melodia „Pleaca” dedicata lui Traian Basescu

  • Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a emis un comunicat de presa prin care isi arata dezaprobarea fata de anumite versuri ale formatiei Vunk. Comunicatul a fost emis ca urmare a unui incident prin care o tanara de 15 ani a incercat sa aprinda artificii pe tavanul apartamentului in care locuia. Chiar daca incidentul nu s-a soldat cu victime, cei de la IGSU considera ca membri formatiei Vunk sunt responsabili pentru intamplarea nefericita deoarece, ca artisti, au o influenta puternica asupra publicului. Ca raspuns, cei de la Vunk si-au transmis regretele si au promis ca urmatoarea piesa va avea ca tema evacuarea in siguranta in caz de incendiu.

  • Justin Bieber copiaza artistii romani! A inceput cu VUNK! 😀

Postari recente

Vezi mai mult