Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Update: Concursul s-a încheiat. Câştigătorii (Frînarul, Edy şi Angel) au fost contactaţi via email. Dacă sunteţi Angel, Edy sau Frînarul şi nu aţi primit mail, scrieţi-ne la contact [at] timesnewroman [punct] ro, bineînţeles de pe adresa cu care v-aţi semnat comentariul.

Prietenii noştri de la Vunk, cea mai premiată formaţie de rock în 2011 şi 2012, cântă pe 14 noiembrie (la ora 8 seara) în Bucureşti, la Polivalentă. „Prăjitura cu jeleu” şi tot tacâmul. Cu ocazia asta punem şi noi la bătaie 3 bilete duble, tocmai bune de făcut o surpriză prietenei, numai că va trebui să ne convingeţi să vi le dăm.

Tot ce trebuie să faceţi este să propuneţi o ştire (atenţie, în stilul TNR, nu sport.ro) despre trupa Vunk, lăsând un comentariu mai jos. Numa’ ideea, de restul ne ocupăm noi…

Cele mai bune 3 idei vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă iar cea mai bună sugestie va fi transformată cu măiestrie într-un articol pe prima pagină a TNR*.

* Renumele internaţional şi fanele înfocate sunt incluse în limita stocului disponibil.

Comentarii 29 comentarii

  • Dau alarmaaa!! Baietii de la VUNK nu sunt „baietii aia care canta cu Antonia”, sunt acei baieti unici in a caror muzica te regasesti daca reusesti sa patrunzi in cel mai mic coltisor ca sa aflii mesajele transmise de ei. VUNK e mai mult decat o trupa, e un fenomen!

Postari recente

Vezi mai mult