Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Update: Concursul s-a încheiat. Câştigătorii (Frînarul, Edy şi Angel) au fost contactaţi via email. Dacă sunteţi Angel, Edy sau Frînarul şi nu aţi primit mail, scrieţi-ne la contact [at] timesnewroman [punct] ro, bineînţeles de pe adresa cu care v-aţi semnat comentariul.

Prietenii noştri de la Vunk, cea mai premiată formaţie de rock în 2011 şi 2012, cântă pe 14 noiembrie (la ora 8 seara) în Bucureşti, la Polivalentă. „Prăjitura cu jeleu” şi tot tacâmul. Cu ocazia asta punem şi noi la bătaie 3 bilete duble, tocmai bune de făcut o surpriză prietenei, numai că va trebui să ne convingeţi să vi le dăm.

Tot ce trebuie să faceţi este să propuneţi o ştire (atenţie, în stilul TNR, nu sport.ro) despre trupa Vunk, lăsând un comentariu mai jos. Numa’ ideea, de restul ne ocupăm noi…

Cele mai bune 3 idei vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă iar cea mai bună sugestie va fi transformată cu măiestrie într-un articol pe prima pagină a TNR*.

* Renumele internaţional şi fanele înfocate sunt incluse în limita stocului disponibil.

Comentarii 29 comentarii

  • Un grup de cercetatori….romani, au ajuns la concluzia ca sporul natural pozitiv se coreleaza cu lansarile de albume Vunk. Astfel guvernul a achizitionat un numar de 200000 de cd care vor ajuta la sporirea sanselor ca Romania sa devina o tara ca afara 🙂

  • Trupa VUNK a scos o noua melodie care nu seamana cu nici una din melodiile celor de la Green Day
    Fanul trupei este in stare de soc pentru ca nu stie la ce sa se mai astepte de la viitor. Robert Acrisor: „Pana acum vedeam in playlist VUNK si puteam fi sigur ca voi asculta punk-rock american autentic; am crezut ca <> a fost un derapaj, dar acum… Unde sunt melodiile de alta data, gen <>?”
    Avem informatii potrivit carora chiar si Billie Joe Armstrong s-a declarat total dezinteresat…, pardon dezamagit, total dezamagit!
    Stiu ca nu o sa castig (oricum nu am cum sa ajung la concert, desi mi-ar place – la Green Day nu cred ca o sa am vreodata sansa 🙂 )
    O zi frumoasa la toti!
    Long live TNR!

    • erata:intre primele caractere „mai mic/mai mare” a se citi „Scapa-ma de ea”, si apoi „Noi o scoatem la capat”.
      Tag-urile astea….

  • Un baiat obez renunta la shaorma pentru a merge la concertul Vunk! Desi doctorii nu reuseau sa-l motiveze pentru imbunatatirea starea lui de sanatate, melodiile celor de la Vunk l-au facut sa isi sa fie in sala pe 14 noiembrie.

  • „Scapa-ma de ea”! de obsedata care ma tot urmareste. Ba pe facebook, ba pe blog, ba prin ziare, ba la concerte.

  • Artificii pe tavan – Unica metoda ce ar putea preveni aparitia somnului la sedintele din Parlament!

    • Mm..evident ca Thalia este Thalia,nu mai stam la discutii,mie una mi-a ramas in minte si intrepretarea Tinei de la Eurovision,si mi-a placut f mult,iar acum cand am auzit-o in varianta noua am dat putin din nas,dar pana la urma sunt aceleasi versuri,trupa Vunk canta foarte foarte bine live,dar nici colaborarea cu Antonia nu strica.Pana acum la concerte l-am auzit doar pe Cornel de la Vunk,si nici nu cred ca vor face o serie de concerte impreuna..pana la urma melodia imi place )

Postari recente

Vezi mai mult