Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Update: Concursul s-a încheiat. Câştigătorii (Frînarul, Edy şi Angel) au fost contactaţi via email. Dacă sunteţi Angel, Edy sau Frînarul şi nu aţi primit mail, scrieţi-ne la contact [at] timesnewroman [punct] ro, bineînţeles de pe adresa cu care v-aţi semnat comentariul.

Prietenii noştri de la Vunk, cea mai premiată formaţie de rock în 2011 şi 2012, cântă pe 14 noiembrie (la ora 8 seara) în Bucureşti, la Polivalentă. „Prăjitura cu jeleu” şi tot tacâmul. Cu ocazia asta punem şi noi la bătaie 3 bilete duble, tocmai bune de făcut o surpriză prietenei, numai că va trebui să ne convingeţi să vi le dăm.

Tot ce trebuie să faceţi este să propuneţi o ştire (atenţie, în stilul TNR, nu sport.ro) despre trupa Vunk, lăsând un comentariu mai jos. Numa’ ideea, de restul ne ocupăm noi…

Cele mai bune 3 idei vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă iar cea mai bună sugestie va fi transformată cu măiestrie într-un articol pe prima pagină a TNR*.

* Renumele internaţional şi fanele înfocate sunt incluse în limita stocului disponibil.

Comentarii 29 comentarii

  • Breaking news! Vunk evita sfarsitul lumii si muta concertul din decembrie pe 14 noiembrie!

  • Trupa Vunk sarbatoreste pe data de 14 noiembrie Inceputul Postului Craciunului oferind la toate pustoaicele ‘Prajitura cu jeleu’. Probabil se asteapta sa mai prinda si ei ceva fane pentru pauza dintre reprize ca sa poata incheia la bis cu ‘Scapa-ma de ea’!

  • O femeie de unica folosinta are umor: “Cornele, stai linistit, n-o ai nici prea mare, nici prea mica. Insa peste 1.000 de ani n-o sa mai existe Redtube!”

  • Daca tot vrea o tara ca afara, Vunk experimenteaza o noua tehnologie in in 14 noiembrie la Polivalenta. Concertul e pretextul, de fapt publicul va fi teleportat in Germanica. Calatoria este dus-intors.

  • După ce Prințul William a cerut arestarea fotografului care a surprins-o topless pe soția sa, Kate Middleton, acesta a decis ca și Trupa Vunk să fie condamnată, susținând că membrii trupei au spionat-o pe Kate, iar versurile melodiei „Fermecată dansează…(goaalăăă)” au strictă legătură cu aceasta.

Postari recente

Vezi mai mult