Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Pentru că se fac 4 ani de TNR, miercuri, 4 sepembrie, facem cinste. De la eveniment nu pot lipsi cititorii noştri, aşa că punem la bătaie 20 de invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu la această postare, cu motivul pentru care ar trebui să primiţi o inviţie la Ospăţul TNR. Vor fi luate în considerare doar comentariile care vor fi făcute azi, până cel târziu la orele 20:00. Cei mai convingători 20 de cititori TNR vor primi cel tarziu mâine la prânz un mail cu absolut toate detaliile despre eveniment.

Important! Comentariile trebuie să conţină numele vostru real şi o adresa de mail validă (de nume şi prenume e nevoie ca să vă putem trece pe lista de invitaţi, iar de mail ca să vă anunţăm detaliile).

Update (ora 20:00) – comentariile s-au închis. Revenim mâine!

Comentarii 113 comentarii

  • Din cauza acestui anunt tot mai multi pensionari au fost surprinsi in r.a.t.b discutand despre „petrecerea TNR de 4 ani” , ca fiind una mai fastuasa decat inaungurarea Baumax cu reduceri la bormasini, sau chiar mai tare ca black friday cu tigai la 10 ron. Un pensionar a jurat in timp ce isi facea cruce in metrou intre statiile Dristor si Nicolae Grigorescu (mana cereasca de cand s-a inaugurat semnalul sonor cand se trece pe sub biserica) ca nu lipseste pentru nicio coada din lume de la petrecere.Pana si rromii au renuntat in a mai cauta fier in spanac, sau casierele de la ghiseele r.a.t.b sa imparta carlige de nas.
    Asadar, ca sa evitam astfel de situatii care dau peste cap cotidianul Bucurestean hai sa epuizam invitatiile inainte ca zvonul sa se extinda, promit sa vin insotita si jur ca nu zic nimic in r.a.t.b despre asta!

  • EU merit sa primesc invitatia pentru ca stiu sa folosesc cratima acolo unde este cazul, virgula sau chiar apostrofu’ daca e nevoie!
    Dar nu as putea veni la eveniment, incurcandu-va astfel, tinand locul ocupat unei alte persoane care chiar poate sa participe!
    P.S.- Va rog din suflet sa nu dati vreuna din cele 20 de invitatii vreunuia/vreuneia care pune cratime aiurea sau nu le pune atunci cand ar trebui! 🙂

  • Pentru ca fara mine Ghiocel Asimionesei si amicul meu Robert Acrisor multe din articolele voastre ar avea personaje fictive. In plus scrieti minunat si aveti tort!

  • eu ar trebui sa fiu invitat, pentru ca sunt roman, si merg pe principiul romanesc ” Daca e moka, atunci vreau doua ! „

  • Ar trebui sa ma invitati pentru ca, fara mine, petrecerea voastra ar fi mai putin interesanta.

Postari recente

Vezi mai mult