Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Câştigă 3 invitaţii duble la concertul VUNK din 14 noiembrie!

Update: Concursul s-a încheiat. Câştigătorii (Frînarul, Edy şi Angel) au fost contactaţi via email. Dacă sunteţi Angel, Edy sau Frînarul şi nu aţi primit mail, scrieţi-ne la contact [at] timesnewroman [punct] ro, bineînţeles de pe adresa cu care v-aţi semnat comentariul.

Prietenii noştri de la Vunk, cea mai premiată formaţie de rock în 2011 şi 2012, cântă pe 14 noiembrie (la ora 8 seara) în Bucureşti, la Polivalentă. „Prăjitura cu jeleu” şi tot tacâmul. Cu ocazia asta punem şi noi la bătaie 3 bilete duble, tocmai bune de făcut o surpriză prietenei, numai că va trebui să ne convingeţi să vi le dăm.

Tot ce trebuie să faceţi este să propuneţi o ştire (atenţie, în stilul TNR, nu sport.ro) despre trupa Vunk, lăsând un comentariu mai jos. Numa’ ideea, de restul ne ocupăm noi…

Cele mai bune 3 idei vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă iar cea mai bună sugestie va fi transformată cu măiestrie într-un articol pe prima pagină a TNR*.

* Renumele internaţional şi fanele înfocate sunt incluse în limita stocului disponibil.

Comentarii 29 comentarii

  • Pentru campania electorala, trupa Vunk a lansat o noua melodie – „Prajitura cu rahat”-, editie limitata pentru pustoaice de azil.

  • Ca sa fie siguri ca-si vor acoperi cheltuielile aferente concertului din 14 noiembrie, baietii de la Vunk au negociat cu PR-ul lui Jennifer Lopez pentru reprogramarea concertului din Bucuresti. Se pare ca diva s-a-mpacat cu ideea, aceasta reprogramandu-si concertul pentru anul viitor.

  • Vunk, amendati de CNA după ce s-a stabilit ca versul „Langa inima mea, mamea, mamea” e despre o pereche de mamele.

  • Dupa succesul inregistrat cu piesa”Sunt fericit” din repertoriul Tapinarii, galeria echipei Steaua Bucuresti va interpreta inainte de urmatorul meci piesa „Artificii pe tavan” de la Vunk, ca un mesaj subtil pentru organizatori

  • Fuego „da alarma” catre miliardele si miliardele lui de fani, „sa o scoata la capat” pe 14 noiembrie la Polivalenta!!!…:))))))))

Postari recente

Vezi mai mult