Nerușinatule! Ciucă a copiat masiv articole TNR în teza de doctorat

La sesizarea colegei noastre Emilia Șercan, care a descoperit că premierul Ciucă a plagiat în lucrarea de doctorat, am decis și noi, membrii redacției Times New Roman, să aruncăm o privire asupra acestei teze, intitulate ”Dimensiunea angajării armatei Române în operațiuni întrunite multinaționale”. Nu mică ne-a fost surpriza când am constatat că Marian Ciucă a copiat cuvânt cu cuvânt pasaje întregi din articolele noastre științifice, pe care le-am publicat de-a lungul anilor în site-ul nostru.

Munca noastră de cercetare pe teren, în condiții extrem de periculoase, a fost furată de acest burtos cu epoleți!

Iată doar câteva exemple de informații luate cu copy-paste de Ciucă în doctoratul său, fără să pună măcar niște ghilimele sau să ne citeze ca sursă:

CSAT a discutat în regim de urgenţă ce haştag vom folosi în caz că ne atacă ruşii

România este pregătită pentru un eventual atac, avem o hartă cu zonele cu wireless puternic de unde se va putea face live pe Facebook. Totodată avem câteva echipaje mobile cu antenă wireless care se vor deplasa în zonele unde nu merge internetul bine și nici nu 4G

Un tanc rusesc a luat 75 de stele EuroNCAP la testele de impact

T14 a obținut 60 de stele la impact cu ținte mobile, grație noului sistem de ochire cu termoviziune și a distrus câteva Renault Zoe, aduse pentru alte teste. Tancul rusesc a strălucit însă la impactul cu pietonii, test la care a obținut 99 de stele, pentru că ucrainean a reușit să fugă.

Mândria flotei! După ce un TAB s-a scufundat în Dunăre, România are oficial două submarine

„Delfinul” nu mai e singur! Forţele navale ale României au în sfârşit la dispoziţie un al doilea submarin, după ce un transportor blindat al Armatei s-a scufundat în Dunăre în timpul exerciţiilor militare NATO.

Exercițiu militar româno-american! Dimineața, românii aveau câte două arme, americanii, niciuna

Exercițiu militar NATO eșuat în această dimineață la baza de la Kogălniceanu. Soldații români și cei americani trebuiau să simuleze împreună un atac terestru asupra unei baze inamice, însă soldaților americani le-a fost imposibil să participe, dintr-un motiv cât se poate de întemeiat: n-aveau arme.

Americanii ne sprijină discret împotriva ruşilor! Luna asta, la Happy Meal primeşti o mitralieră

Americanii îşi sprijină aliaţii din Est împotriva ameninţării ruseşti, dar au grijă s-o facă în stilul lor, elegant şi discret! Potrivit unui comunicat McDonald’s, copiii care achiziţionează luna aceasta îndrăgitul Happy Meal vor putea alege să primească în dar o carabină M4, o mitralieră de companie, mine antitanc, rachete sol-aer sau alte jucării surpriză.

Trebuie să fie o greşeală! SUA ne-au trimis 4 TIR-uri de steaguri albe, în caz că vin ruşii

Cu siguranţă suntem victimele unei banale neînţelegeri! În loc de armament şi tancuri de ultimă generaţie, Statele Unite ne-au trimis în această dimineaţă 4 TIR-uri pline cu steaguri albe, transmit surse din Ministerul Apărării.

Repetiţii pentru 1 Decembrie! Militarii vor defila în trening pentru că uniformele sunt la spălat

Pregătirile pentru parada militară de Ziua Naţională nu sunt îngreunate doar din cauza lucrărilor de la Arcul de Triumf! Nici repetiţiile programate pentru astăzi nu se vor putea desfăşura în condiţii normale, transmit surse din cadrul Statului Major, o bună parte dintre soldaţi fiind nevoiţi să defileze în trening pentru că uniformele sunt la spălat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
19 ianuarie 2022 12:29
Citește mai mult despre: armată Ciucă plagiat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult